Tarieven


intakegesprek + analyse
*

Vervolgafspraak
*

pakket 4 vervolgafspraken
*

Let's Move
*
Zie je ertegen op om in beweging te komen? Weet je niet hoe te beginnen? Dan doe ik graag met je mee!
In dit uurtje werken we samen aan onze conditie en begeleid ik je. Wil je wandelen, fietsen, joggen of liever wat cardiofitness? Ik ben je buddy en je grootste motivator!
Winkelbezoek
*
Leer de juiste keuzes maken! Samen gaan we naar de supermarkt/biowinkel waar je dankzij mijn tips gezonde producten weet uit te kiezen die je lekker vindt en die je dichter bij je doel brengen.
Lichaamsanalyse
*
De Bio-elektrische Impedantie Analyse is een wetenschappelijke methode die een duidelijk beeld geeft over de lichaamssamenstelling. Het vocht en vetpercentage, de spier en botmassa, het BMI, het energieverbruik in rust (basaal metabolisme), het visceraal vet (vet rond de organen) en de metabolische leeftijd worden bepaald. Dit meetinstrument is handig om je doelen te bepalen.
pakket 4 reflectiemomenten
*

-
*

-
*

Fit & Gezondtraject (5 sessies)
*
Last van een dip? Wil je weer beter in je vel zitten? Gaat het wat moeizamer? Wil je weg uit de negatieve spiraal... dan is het fit & gezond traject misschien iets voor jou? In dit traject bekijken we de verschillende gebieden van je levensstijl. Bij een intake worden de pijlers voeding, beweging en mentaal welbevinden onder de loep genomen en zo gaan we doelgericht te werk om je gezondheidsklachten te verbeteren.
-
*