Tarieven


*INTAKE*
60,- ( 60-75 min)

Kennismakingsgesprek

Lichaamsanalyse
*
*


VOEDINGSCONSULTATIE
60,-/sessie 1 u OF 55,-/sessie 1u (bij boeking vanaf 4 sessies)

In een consultatie kom je meer te weten over voeding en de do's en dont's. Het doel is om nieuwe voedingsgewoontes te creƫren die je voorzien van de nodige voedingstoffen die nodig zijn om je lichaam terug 'op gang' te brengen en die een eventueel overgewicht doet verminderen.


'SAMEN FIT' PROGRAMMA IN GROEP
179,-/8 sessies


8-weken programma onder begeleiding van 3 coaches. Beweegcoach Annick, stress- en gezondheidscoach Valerie en voedingscoach Ilse begeleiden je naar de fysieke en mentale boost die je nodig hebt om je een nieuwe levensstijl eigen te maken. In kleine groepjes gelijkgestemden werken we samen aan een gezonde levensstijl die je helpt om je energiepijl op te krikken zodat je je terug beter in je vel voelt.


Inclusief documentatie en welkomgeschenk

 
'VOL VAN JEZELF'
275,-/5 sessies

Dit is een reis naar een gelukkiger en gezonder zelf. Laat me je meenemen op ontdekkingstocht en bereik een emotioneel, mentaal en fysiek evenwicht. De nadruk ligt hier niet op een dieet maar een gezonde holistische levenswijze. De frequentie van de sessies is geheel afhankelijk van jouw behoefte. Voor deze sessies werk ik samen met collega Valerie Ioos (stress-gezondheidscoach)